Dragon-B

De Nipponia Dragon-B is één van onze sportieve motorfietsen van hoogwaardige kwaliteit. Dit model ziet er niet alleen stoer en sportief uit, maar heeft ook een stevige afwerking. De Dragon-B is daarmee een betrouwbare motorfiets en past volledig in ons aanbod aan scooters en motorfietsen met innovatieve ontwerpen. Wilt u een nieuwe motorfiets aanschaffen? Dan rekent u bij een gevestigd merk als Nipponia op zekerheid en concurrerende prijzen.

Waarom een Dragon-B motorfiets aanschaffen?

De Nipponia Dragon-B is een snelle en degelijke motorfiets met een uitstekende vering en wegligging. Met dit model haalt u niet alleen een motorfiets in huis met een stoer uiterlijk, maar ook met een luxe en complete uitrusting. Wilt u met uw motorfiets heerlijk door Friesland of de Veluwe toeren? Of zoekt u juist een wat drukkere omgeving voor uw ritjes, zoals Noord-Holland? Deze motorfiets is uiterst geschikt voor diverse omgevingen.

Bekijk ons aanbod

Haal dit fantastische model in huis via onze erkende dealer

Wilt u de Dragon-B of een van onze andere motorfietsen aanschaffen? Dan doet u dat bij onze erkende dealer in Wezep, nabij Zwolle. Zij zijn een van onze 100 distributeurs wereldwijd en helpen u dan ook graag verder als u op zoek bent naar een motorfiets of scooter van Nipponia. Neem contact met hen op via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com voor meer informatie.