Een E-Rex elektrische scooter kopen

Als u op zoek bent naar een krachtige en sportieve scooter om te gebruiken in Den Haag, dan is de E-rex elektrische scooter van Nipponia een geschikt model om te kopen. Met een scooter uit ons aanbod bent u verzekerd van een scooter van een gevestigd merk, en dat tegen een betaalbare prijs. Bent u op zoek naar een sportieve elektrische scooter om veilig van A naar B mee te rijden? Dan is de Nipponia E-Rex de juiste keuze.

Remklauwen met dubbele zuiger

Dubbele schokdemper achter

LED Verlichting (Achterlicht)

USB poort en digitaal dashboard

Kleuren

Wit

Zwart

Grijs

Blauw

360° zicht op de e-Rex

Klik en sleep de muis over de e-Rex om deze 360° te bekijken

e-Rex Kenmerken

Motor & Accu

De elektromotor is de krachtbron van een elektrische scooter en de e-Rex had geen betere kunnen hebben. Hij is uitgerust met een elektromotor van 1500 W, waardoor je verzekerd bent van een efficiënte en overvloedige, maar toch absoluut stille stroombron. Accelereren wordt een gemakkelijke taak met de e-Rex. Wat betreft de Accu, deze wordt geleverd met een 20Ah 60V Accu die u tot 60 km bereik biedt. Er is de mogelijkheid om maximaal twee extra accu’s op te nemen.

Ontwerp

Zoals ze zeggen, zegt een foto meer dan duizend woorden. De e-Rex heeft een sportief ontwerp, met scherpe randen en een agressieve front-look. Het is ontworpen en gebouwd om er sportief uit te zien en aan te voelen.

Schijfremmen & Schokdemper

Veiligheid is de prioriteit van Nipponia. Remklauwen met dubbele zuiger zorgen voor veel effectiever en gecontroleerd remmen. Schijfremmen op het voor- en achterwiel zorgen voor een hogere remefficiëntie en een dubbele achterschokbreker met 12-inch banden garanderen een stabiel rijgedrag, zelfs bij hogere snelheden.

Nipponia E-Rex Digital Dashboard

Digitale kenmerken

De e-Rex is een uitstekende elektrische scooter van boven naar beneden. Dit omvat ook de digitale kenmerken van deze e-scooter. Een LCD-scherm zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van alle vitale indicaties op je e-scooter, ongeacht het tijdstip van de dag. De e-Rex heeft ook een USB-aansluiting, zodat je je smartphone ook onderweg kunt opladen.

Comfort

Een van de dingen waar je je bij deze e-scooter geen zorgen over hoeft te maken, is opbergruimte. Onder de buddy seat is er voldoende ruimte om uw helm, kleding en essentiële spullen op te bergen. Daarnaast is extra ruimte onder het stuur. Ook de e-Rex heeft een achterhandgreep waardoor de passagier zich veilig kan voelen.

Verlichting

De e-Rex heeft LED verlichting in het achterlicht. Het heeft ook de dagrijlichten (DRL) om uw zichtbaarheid voor anderen te vergroten.

Een E-Rex elektrische scooter in diverse kleuren kopen voor in Den Haag

Wilt u een elektrische scooter kopen van een betrouwbaar en innovatief merk? Dan bent u bij Nipponia op de juiste plek. Wij hebben naast de E-Rex elektrische scooter nog diverse andere scooters die u bij onze erkende dealer nabij Den Haag kunt kopen, waaronder de e-Viball en de Dragon-E. Gaat u voor de Nipponia E-Rex? Dan heeft u de keuze uit verschillende kleuren, zoals grijs, zwart, wit, rood en blauw.

Neem contact op met uw dealer voor meer informatie

Wilt u de Nipponia E-Rex elektrische scooter of een van onze andere modellen kopen in de buurt van bijvoorbeeld Den Haag? Neem dan contact op met onze erkende dealer in Wezep, nabij Zwolle, door te bellen naar +31(0)384533222 of te e-mailen naar info@trade-traffic.com. Zij voorzien u graag van meer informatie over deze elektrische scooter.

Een kijkje in de e-Rex

Technische specificaties

Motorvermogen1500W
Accu1 x Lithium-ion 60V 20AH
Max Range*45 (60)
MotorregelaarVECTOR (FOC)
Max. Vermogen1.5 kW at 400 rpm
Max. Koppel36 Nm at 400 rpm
Max Laadtijd (h)5
Max. Snelheid (km/h)45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit15°
Voor- / achterremSchijf
Voor- / achterband120/70-12 / 120/70-12
Zithoogte (mm)830
Gewicht (kg)82
Wielbasis (mm)1265
Afmetingen (mm)1800x630x1120
KleurenGrijs, Zwart, Blauw, Wit
LED VerlichtingJa (Achterlicht)
AchterdragerJa
USB-poortJa
Digitaal DashboardJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.