Wanneer u een brommer met een stoere uitstraling zoekt, is de Dragon-e elektrische brommer hét model dat voldoet aan uw wensen. Deze brommer van Nipponia is een uniek exemplaar door zijn vormgeving als motor. Hierdoor trekt u veel kijkers tijdens uw ritten van A naar B!

Hoogwaardige Prestaties

Naked Ontwerp

Schijfremmen

LED Verlichting

Digitaal dashboard en USB-poort

Kleuren

Rood

Wit

Zwart

Drag-e Kenmerken

Motor

Het meest essentiële aspect van elke elektrische bromfiets is de motor. Het is wat de e-bromfiets aandrijft en de rijder tevreden stelt. De Drag-e is geïnstalleerd met een krachtige 72V elektromotor. Dit resulteert in een indrukwekkende acceleratie en een echte kick bij het gas geven. De Drag-e vervult je verlangen naar het rijden van een bromfiets met als bijkomend voordeel dat hij elektrisch is.

Ontwerp

Een van de sterke elementen van de Drag-e is het design. Het trekt meteen de aandacht met zijn magnetiserende uiterlijk – een echte schoonheid met een agressieve kant. Zodra je de Drag-e ervaart, wordt het liefde op het eerste gezicht.

Schijfremmen

Schijfremmen op het voor- en achterwiel zorgen samen met de remklauwen met dubbele zuiger voor het benodigde remvermogen. Verwacht nauwkeurig en effectief remmen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Digitale kenmerken

Op het dashboard vind je een digitaal display met alle belangrijke indicaties die je nodig hebt, op een schoon en modern display met indicatieve symbolen en kleuren om volledig op de hoogte te zijn van de staat van je elektrische motorfiets. Op het stuur zit ook een USB-aansluiting. Hij bevindt zich op een geschikte plaats om de telefoon tijdens het rijden op te kunnen laden.

Comfort

Een comfortabele zitpositie en supermotard-stijl zorgen ervoor dat zelfs langere ritten plezierig zullen zijn. Een centrale schokdemper achter draagt bij aan een prettige rijervaring. Een e-bromfiets die er solide uitziet en aanvoelt.

Verlichting

De Drag-e heeft een karakteristieke koplamp die goed past bij de naked look. Het heeft een groot licht, maar het heeft ook dagrijlichten (DRL) om ervoor te zorgen dat je gedurende alle uren van de dag zichtbaar bent voor de mensen om je heen. LED-achterlicht en richtingaanwijzers zorgen voor veilig rijden.

De uitstekende specificaties van de Dragon-e elektrische brommer

De Dragon-e elektrische brommer beschikt over een ijzersterk frame dat goed zichtbaar is voor een sportief uiterlijk. Echter, niet alleen het gave uiterlijk is een reden om voor deze brommer uit de collectie van Nipponia te kiezen. De brommer bereikt gemakkelijk een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur door de sterke 1500W motor. Daarnaast is een volledige oplaadbeurt van vijf uur van de lithium accu goed voor maar liefst 70 kilometer rijplezier. Op het digitale beeldscherm dat is verwerkt in de motor ziet u eenvoudig hoe ver u nog kunt rijden. Dat is pas ideaal!

Neem contact op met de dealer voor meer informatie

Ziet u uzelf al rijden op de Dragon-e elektrische brommer van Nipponia? Of gaat u voor de Dragon-B? Of toch liever voor een traditioneel model, dat u vindt in de E-Rex elektrische scooter of de F3 scooter? Naar wat voor model uw voorkeur ook uitgaat, de kans is groot dat Nipponia een model aanbiedt dat volledig aan uw wensen voldoet. Indien u meer informatie wenst over het aanbod, kunt u contact opnemen met uw erkende dealer in Wezep, nabij Zwolle, via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com.

Een kijkje in de Drag-e

Technische specificaties

Motorvermogen2000W
Accu1 x Lithium-ion 1 x 72V40Ah
Max Range50 (70) km
Max. Vermogen2.1 kW at 470 rpm
Max. Koppel46 Nm at 470 rpm
Max Laadtijd (h)
5
Max. Snelheid (km/h)45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit18º
Voor- / achterremSchijf
Voor- / achterband120/70-12 / 130/70-12
Zithoogte (mm)730
Gewicht (kg)92
Wielbasis (mm)1210
Afmetingen (mm)1780x775x1030
KleurenZwart, Wit, Rood
LED VerlichtingJa
USB-poortJa
Digitaal DashboardJa