Een tijdloze en kwalitatieve E-legance elektrische scooter van Nipponia kopen doet u bij dé E-legance scooterdealer in Wezep, nabij Zwolle. Deze E-legance scooterdealer is één van de 100 erkende Nipponia distributeurs wereldwijd. Daarom kunt u er met een gerust hart een E-legance elektrische scooter kopen tegen een concurrerende prijs!

3KW Bosch-electromotor

Schijfremmen voor/achter

Comfort

LED Verlichting (achterlicht en in de richtingaanwijzers)

USB poort en Digitaal Dashboard

Kleuren

Metallic Rood

Roomwit

Glanzend Zwart

Donkerblauw

360 ° zicht op de e-Legance

Klik en sleep de muis over de e-Legance om deze 360° te bekijken

e-Legance Kenmerken

Motor

De 3KW Bosch elektrisch is een kunstwerk. Het geeft de e-Legance meer dan genoeg kracht om bergopwaarts te klimmen, zelfs met een passagier. Het is ingebed in het achterwiel, wat resulteert in minder energieverlies voor de accu. Het is ook borstelloos, wat betekent dat er in de toekomst geen onderhoudskosten zijn.

Ontwerp

De e-Legance brengt een retro-look in de 21ste eeuw. Hij heeft de mooie rondingen van de motoren uit de jaren zestig, maar met een moderne twist. Rijden met de e-Legance geeft je een uniek gevoel.

Schijfremmen

Ook op het gebied van veiligheid is de e-Legance een elektrische scooter van topkwaliteit. Zowel voor als achter is hij voorzien van schijfremmen. Het remmen is effectief en nauwkeurig. Samen met de 12 inch wielen is een stabiele en veilige rit gegarandeerd.

Digitale kenmerken

De e-Legance is een moderne step, ongeacht zijn retro-look. Het digitale dashboard is daar een bewijs van. Het geeft een duidelijke weergave van alle belangrijke informatie, zoals het batterijniveau of het totaal aantal kilometers. De e-Legance heeft ook een USB-aansluiting, voor het geval je ooit je smartphone of een ander elektrisch apparaat moet opladen terwijl je onderweg bent.

Comfort

Comfort tijdens het rijden is essentieel. De e-Legance staat bovenaan in die categorie. Het is ideaal voor mensen van elke lengte en omvang. Hij biedt veel beenruimte, een comfortabele zitpositie en een lange zitting voor twee personen. Het heeft ook een achterdrager voor de extra mogelijkheid om kleine ladingen te vervoeren.

Verlichting

De e-legance heeft LED verlichting in het achterlicht en in de richtingaanwijzers. Het is uitermate belangrijk dat u zicht heeft tijdens het rijden onder alle omstandigheden en met de E-legance voelt u zich altijd veilig.

Meer over de E-legance e-scooter die u aanschaft bij uw E-legance scooterdealer

De E-legance elektrische scooter, die u kunt kopen bij uw E-legance scooterdealer, is een echte elektrische retroscooter. Deze elektrische scooter heeft één van de krachtigste motoren in het aanbod van Nipponia, namelijk een Bosch-motor van 3000W. U bereikt met deze degelijke scooter dan ook gemakkelijk een snelheid van 45 kilometer per uur. Wanneer u de lithium accu volledig heeft opgeladen binnen vijf uur, legt u zonder moeite een afstand van maximaal 54 kilometer af. De E-legance elektrische scooter kunt u, net als de Volty, bij uw scooterdealer kopen in verschillende kleuren. Dit in tegenstelling tot een andere scooter die slechts in enkele kleuren beschikbaar is. Dat is nog een extra voordeel!

Kies voor een model dat aan al uw wensen voldoet

Voldoet de E-legance elektrische scooter van Nipponia volledig aan uw wensen, en wilt u deze graag kopen? Ga dan naar de E-legance scooterdealer bij u in de buurt en schaf uw nieuwe vervoersmiddel aan. Indien u liever eerst alle modellen vergelijkt, kunt u het overige aanbod bekijken op de website of de brochure downloaden. Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen met onze erkende dealer via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com.

Technische specificaties

MotorvermogenBOSCH® 3000W
Accu1 x Lithium-ion 60V 26AH
Max Range (km)*60 (80)
MotorregelaarVECTOR (FOC)
Max. Vermogen3.0 kW at 400 rpm
Max. Koppel72 Nm at 400 rpm
Max Laadtijd (h)5
Max. Snelheid (km/h)45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit15°
Voor- / achterremSchijf
Voor- / achterband120/70-12 / 120/70-12
Zithoogte (mm)795
Gewicht (kg)87
Wielbasis (mm)1410
Afmetingen (mm)1950x705x1155
KleurenLichtblauw, Donkerblauw, Zwart, Crème, Rood Metallic
LED VerlichtingJa (achterlicht en in de richtingaanwijzers)
AchterdragerJa
USB-poortJa
Digitaal DashboardJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.