Scooter met een lithium accu

Wilt u een scooter kopen met een lithium accu? Dan bent u bij Nipponia op de juiste plek! Ons merk beschikt over diverse elektrische scooters met een lithium accu. Wij zijn bovendien een betrouwbaar merk dat scooters op de markt brengt met een innovatief design. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dit dan gerust online.

Waarom een elektrische scooter met een lithium accu kopen?

U vraagt zich misschien af waarom u het best een elektrische scooter met een lithium accu kunt kopen. Deze scooters hebben meerdere voordelen ten opzichte van scooters met bijvoorbeeld een loodaccu. Ten eerste gaat een lithium accu wel drie tot vier keer langer mee en kunnen deze accu’s ook nog eens veel sneller opgeladen worden tot de 100% capaciteit. Daarnaast zijn lithium accu’s een stuk duurzamer en hebben ze geen onderhoud nodig. Genoeg redenen dus om voor een elektrische scooter met een lithium accu te kiezen.

Bekijk ons aanbod

Bekijk ons aanbod en neem contact op met uw dealer

Wilt u een van onze elektrische scooters kopen, zoals de E-legance of de Dragon-E elektrische brommer? Neem dan contact op met uw erkende dealer in Wezep, nabij Zwolle, en vraag gerust om meer informatie over onze diverse modellen. U bereikt deze dealer via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com.