De Nipponia Volty is een elektrische scooter van hoogwaardige kwaliteit en is te koop bij onze erkende scooterdealer in Wezep, nabij Zwolle. Net als alle andere elektrische scooters van Nipponia is ook de Volty een betrouwbaar model met een innovatief design, en dat voor een scherpe prijs. Heeft u interesse in deze e-scooter? Dan kunt u terecht bij de Nipponia scooterdealer.

Bosch-elektromotor en Samsung / LG-batterij

Schijfremmen voor en achter

Comfort

LED Verlichting

USB poort en Digitaal dashboard

Kleuren

Wit-Rood Mat

Gold Mat

Zwart Mat

Blauw Mat

Wit-Blauw Mat

Volty Kenmerken

De Volty en diverse andere e-scooters vindt u bij de erkende scooterdealer

De Nipponia Volty, die u kunt kopen bij onze erkende scooterdealer, is een lichtgewicht moderne scooter. Daarnaast is de accu uitneembaar en zeer diep geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de scooter licht aanvoelt. Wilt u een Volty scooter aanschaffen om even lekker door de straten van bijvoorbeeld Den Bosch of Den Haag te rijden? Dan heeft u de keuze uit diverse matte kleuren, waaronder wit/blauw, wit/rood, zwart en goud.

Ontwerp

De Volty bevat retro-elementen in zijn algehele look. De aantrekkelijke rondingen passen echter perfect bij de moderne kenmerken, zoals het digitale dashboard en de led-verlichting. Het is ergonomisch, met een buddy die is ontworpen om twee passagiers te vervoeren. Het stuur van deze oogverblindende elektrische scooter is ontworpen om optimale controle te bieden en tegelijkertijd een mooi uiterlijk te geven.

Nipponia Diva 50

Ontwerp

De Volty bevat retro-elementen in zijn algehele look. De aantrekkelijke rondingen passen echter perfect bij de moderne kenmerken, zoals het digitale dashboard en de led-verlichting. Het is ergonomisch, met een buddy die is ontworpen om twee passagiers te vervoeren. Het stuur van deze oogverblindende elektrische scooter is ontworpen om optimale controle te bieden en tegelijkertijd een mooi uiterlijk te geven.

Schijfremmen

De schijfremmen voor en achter zijn ook voorzien van remklauwen met dubbele zuiger, zodat je nog beter kunt remmen. Remmen met meer precisie en minder inspanning. Remmen in moeilijke omstandigheden zal ook moeiteloos aanvoelen met deze e-scooter.

Digitale kenmerken

Een digitaal dashboard met een lcd-scherm geeft alle informatie weer die je nodig hebt, zoals snelheid, afstand, batterijniveau, in maximaal detail, dag en nacht. Er is ook een USB-aansluiting beschikbaar onder de buddy van de e-scooter, zodat je je telefoon onderweg kunt opladen.

Comfort

Comfort is essentieel als je met je elektrische scooter op pad gaat. De Volty overtreft deze categorie met een lange buddy seat, waardoor twee personen comfortabel kunnen zitten. Er is voldoende beenruimte voor de bestuurder en opklapbare voetsteunen voor de passagier, evenals een achterhandgreep die de passagier geruststelt. Dubbele schokdempers achter zorgen voor een vlottere en veiligere rit.

Verlichting

De voor-, achter- en richtingaanwijzers zijn allemaal LED. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid alsmede zicht voor zowel de bestuurder als de mensen om hem heen. De led-lampjes van de Volty zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook nog eens energiezuinig.

Bekijk ons complete aanbod aan elektrische scooters online

Bekijk alle elektrische scooters van ons merk online en maak uw keuze. Bent u geïnteresseerd in de Nipponia Volty of een van onze andere elektrische scooters, en wilt u contact opnemen met onze erkende scooterdealer voor meer informatie? Dat is geen enkel probleem. Deze scooterdealer staat graag voor u klaar. Bel naar +31(0)384533222 of stuur een e-mail naar info@trade-traffic.com.

Een kijkje in de Volty

Technische specificaties

MotorvermogenBOSCH® 1500W
Accu1 x Lithium-ion 60V 24AH, Samsung® cells
Max Range (km)*55 (63)
MotorregelaarVECTOR (FOC)
Max. Vermogen1.5 kW at 400 rpm
Max. Koppel36 Nm at 400 rpm
Max Laadtijd (h)5
Max. Snelheid (km/h)45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit15°
Voor- / achterremSchijf
Voor- / achterband90/70-12 / 90/70-12
Zithoogte (mm)750
Gewicht (kg)77
Wielbasis (mm)1320
Afmetingen (mm)1800x730x1080
KleurenWit / Blauw Mat, Wit / Rood Mat, Blauw Mat, Zwart Mat, Grijs Mat, Goud Mat
LED VerlichtingJa
AchterdragerJa
USB-poortJa
Digitaal DashboardJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.