e-Viball
e-Viball 2S
Previous
Next

Met dé e-Viball scooter kunt u zonder zorgen rondrijden in Amsterdam. Deze scooter is een kunstwerk in alle opzichten. De voor de hand liggende kwaliteit van de hoogwaardige componenten en de aandacht voor detail zouden deze elektrische scooter slechts gedeeltelijk beschrijven. De scooter is veel meer dan dat. De e-Viball is verkrijgbaar in twee edities, een versie voor bezorging met één stoel en een versie met volledige stoel “passagier”. Ontdek hieronder waarom de e-Viball scooter ideaal is voor in Amsterdam.

Cruise Control

Anti-Diefstal Systeem

Sleutelloze Schakelaar

Centraal Remsysteem (CBS)

USB-Aansluiting & Digitaal Dashboard

Kleuren

Jade Groen

Wit

Zwart Mat

Grijs

360° zicht op de e-Viball

Klik en sleep de muis over de e-Viball om deze 360° te bekijken

Deze kenmerken maakt de e-Viball scooter ideaal voor in Amsterdam

Motor

De elektromotor van de e-Viball is 1500W en bevindt zich in het midden van het frame en onder de stoel. Een riemaandrijving brengt het vermogen over op het wiel en zorgt zo voor een uitzonderlijke gewichtsverdeling die resulteert in veiliger rijden, minder belasting van de motor en een langere levensduur van de accu.

Ontwerp

Als u kiest voor een e-Viball scooter om te gebruiken in Rotterdam, dan weet u dat het ontwerp vele sterke punten heeft. Het heeft overal retro-vibes, perfect gemengd met 21e-eeuwse technologie en uitstraling. Details zoals de elegante koplamp en de gebogen oppervlakken laten hem opvallen. Het enige verschil tussen de twee beschikbare versies is dat de e-Viball 1S een enkele stoel heeft en een grotere drager om pakketten en bezorgdozen te plaatsen.

CBS & Schijfremmen

De e-Viball scooter wordt geleverd in onder meer Amsterdam of elders in Nederland met schijfremmen op de voor- en achterwielen en remklauwen met dubbele zuiger. Naast de hoogwaardige schijfremmen van deze e-scooter is hij ook voorzien van een Central Braking System (CBS). Het CBS grijpt in tijdens het remmen op een manier die zorgt voor een superieure verdeling van het remvermogen, waardoor het blokkeren van het voorwiel wordt voorkomen. Een dubbele schokdemper achter zorgt voor meer comfort en een stabieler rijgedrag. Een regeneratief remmechanisme in de e-Viball verbetert ook nog eens de range van deze e-scooter.

Digitale Kenmerken

Het digitale LCD-dashboard geeft alle metingen op een gedetailleerde manier weer. Een USB-aansluiting in het compartiment onder het stuur biedt de mogelijkheid om de smartphone onderweg op te laden. Een slimme sleutelloze schakelaar maakt het starten van de elektrische scooter een fluitje van een cent. Cruise control wordt ook standaard aangeboden op de e-Viball scooter als u deze bijvoorbeeld aanschaft in Amsterdam. Ritten waren nog nooit zo leuk.

Comfort

Comfort is een gegeven bij de e-Viball. Hij heeft een lange stoel en veel beenruimte voor de bestuurder. Het heeft een opvouwbare duozittrede en een handgreep aan de achterkant. Er is veel opbergruimte onder het stuur en de stoel. Het heeft ook een achterdrager, waar u items veilig kunt vastzetten. Bij de eenzitsversie is er op de grote achterdrager nog meer ruimte om zwaardere en grotere spullen op te plaatsen, zoals een afleverbox.

Verlichting

De e-Viball is een volledig met LED uitgeruste elektrische scooter. Dit betekent dat de LED-verlichting van de e-Viball er niet alleen spectaculair uitzien in het donker, maar hebben ook precisie, energiezuinigheid en bieden veiligheid. Ongeacht het tijdstip van de dag, je zult altijd opgemerkt worden door omringende voertuigen en voetgangers en je hebt uiteraard een helder pad voor je.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zit u zich al zitten in Amsterdam op deze prachtige e-Viball scooter? Of een van onze andere scooters, bijvoorbeeld een E-Rex? Zoek dan een Nipponia-dealer bij u in de buurt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bel naar  +31(0)384533222 of stuur een e-mail naar info@trade-traffic.com.

Een kijkje in de e-Viball en...

De e-Viball 1S

Technische Specificaties

Motorvermogen1500W
AccuLithium-ion 61.2V 28.6AH
Oplader (Ampere)8
Max Range (km)*50 (70)
MotorregelaarVECTOR (FOC)
Max. Vermogen2.0 kW at 1250 rpm
Max. Koppel33 Nm at 500 rpm
Max Laadtijd (h)
8
Max. Snelheid (km/h)45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit13°
Voor- / achterremDISC met CBS
Voor- / achterband80/90-14 / 90/90-14
Zithoogte (mm)750
Gewicht (kg)105
Wielbasis (mm)1260
Afmetingen (mm)1850x690x1140
KleurenWit, Zwart Mat, Grijs, Jadegroen
LED VerlichtingJa
AchterdragerJa
USB-poortJa
Digitaal DashboardJa
Optionele UitrustingTopkoffer, Windscherm

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.