Pride 3-wielscooter

Bij Nipponia vindt u diverse 3-wielscooters, waaronder de Pride 3-wielscooter. Dit model is zeer geschikt als mobiliteitsscooter, maar is door de geweldige uitstraling en features ook zeker als normale e-scooter te gebruiken. Net als al onze andere scooters, is ook de Pride 3-wielscooter voorzien van een innovatief design. Bovendien bieden de twee achterwielen extra veel veiligheid.

Remote Keyless System (RMS)

Alarmsysteem

Parkeerrem

LED Verlichting

USB poort en Digitaal dashboard

Kleuren

Rood

Zwart

Wit/Zwart

Pride Kenmerken

Een Pride 3-wielscooter kopen als mobiliteitsscooter

Bent u niet meer zo mobiel en wilt u graag een scooter kopen om sneller van A naar B te komen? Dan is een 3-wielscooter een ideale oplossing. Bij Nipponia hebben we diverse modellen die niet alleen uiterst betrouwbaar zijn, maar ook nog eens een sportief uiterlijk hebben. Heeft u interesse in een 3-wielscooter van Nipponia? Bekijk dan de voordelen van de Pride of een van de andere modellen, zoals de 2Fast, en maak een keuze voor de scooter die het best bij u past.

 

Alarmsysteem

 De Pride wordt geleverd met een alarmsysteem. Ja, dat heeft u goed gehoord. Het alarmsysteem van de Pride beschermt uw e-scooter tegen iedereen die in de verleiding komt ermee weg te willen rijden. U kunt er zeker van zijn dat uw gewaardeerde bezit veilig  is.

Remote Keyless System (RMS)

Dit is nog een andere functie die aantoont dat Driewielscooter zijn producten uitrust met de nieuwste technologische functies. Het contactslot van de Pride is met een sabotage-beveiliging uitgerust. Cool toch?

Digitale kenmerken

Tegenwoordig eisen klanten meer dan alleen een driewieler e-scooter van hoge kwaliteit. De Pride kon de trends op het gebied van digitale features niet negeren. Het digitale dashboard biedt een nauwkeurige weergave van alle vitale parameters van uw e-scooter, zoals batterijniveau, snelheid en totaal aantal kilometers. Een USB-aansluiting biedt de mogelijkheid om uw telefoon onderweg op te laden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de batterij van uw telefoon terwijl u onderweg bent.

Comfort

De Pride biedt gewoon meer. Daar zijn we duidelijk over. De Pride wordt geleverd met een luxe zitting met rode stiknaden. Een schokdemper achter zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige rijervaring. Ook de aansturing van de Pride is iets waar we trots op zijn. Door zijn wendbaarheid kunt u zich verplaatsen in krappe ruimtes, zoals doorgangen in supermarkten of krappe parkeerplaatsen. De achteruitversnelling draagt bij aan wendbaarheid. De grote voetplank zorg voor voldoende beenruimte. Het garandeert dat u comfortabel kunt rijden. Er is voldoende opbergruimte onder het zadel en in de standaard meegeleverde topkoffer.

Nipponia Driewielscooter Pride

Parkeerrem

Het kan onveilig zijn om een voertuig op een helling te parkeren. Dit geldt echter niet voor Pride-eigenaren. Met de parkeerrem blijft de Pride stevig staan. Zorgen zijn er genoeg, met de Pride parkeren op een helling valt daar niet onder.

Verlichting

We weten hoeveel het voor u betekent om u veilig te voelen tijdens het rijden op uw elektrische scooter. Het betekent ook veel voor ons. Daarom is de Pride uitgerust met LED-verlichting om ervoor te zorgen dat u zichtbaar en veilig bent bij het rijden als het donker is, maar ook om duidelijk te zien waar u heen gaat.

Nipponia Driewielscooter Pride Front

Koop een 3-wielscooter bij uw erkende dealer

Wilt u een 3-wielscooter van Nipponia kopen, bijvoorbeeld de Pride of 2Fast? Dan neemt u het best contact op met onze erkende dealer in Wezep, nabij Zwolle, via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com. Zij bieden diverse Nipponia scooters te koop aan. Bovendien voorzien ze u graag van meer informatie en beantwoorden ze al uw vragen.

Een kijkje in de Pride

De in de video genoemde comfort-stoel optie is niet langer beschikbaar voor de Nipponia Pride. Nipponia biedt model 2Fast als alternatief.

Technische specificaties

Motorvermogen650W
Max. Vermogen1.3 kW at 330 rpm
Max. Koppel150 Nm at 270 rpm
Max Snelheid25km/u
Max Range*40km
Max Laadtijd4-8u
AccuLoodzuur/ optie: Lithium 60V 20/40/60AH
Lader60V-3A/ optie 5 / 8AH
Batterij Garantie12 maanden
RemmenSchijf / Trommel
ParkeerremJa
Bandenmaat3.00-10’’ / 3.00-10’’
Afmetingen (mm)1860x720x1050
Wielbasis (mm)1280
Zithoogte (mm)720
Netto gewicht (kg)80
Maximaal toelaatbaarheid (kg)150
Laadcycli500/ 2000
KleurenZwart, Rood, Wit / Zwart
VerlichtingHalogeenlamp
Digitaal DashboardJa
USB-poortJa
TopkofferJa
BagagedragerJa
AlarmsysteemJa
ParkeerremJa
VoetpedaalOptie
Vering Voor + AchterJa
Remote Keyless System (RKS)Ja
Beschermende balkJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.