De Pride

Bij Nipponia vindt u diverse 3-wielscooters, waaronder de Pride 3-wielscooter. Dit model is zeer geschikt als mobiliteitsscooter, maar is door de geweldige uitstraling en features ook zeker als normale e-scooter te gebruiken. Net als al onze andere scooters, is ook de Pride 3-wielscooter voorzien van een innovatief design. Bovendien bieden de twee achterwielen extra veel veiligheid.

Remote Keyless System (RMS)

Alarmsysteem

Parkeerrem

LED Verlichting

USB poort en Digitaal dashboard

Pride Kenmerken

Een Pride 3-wielscooter kopen als mobiliteitsscooter

Bent u niet meer zo mobiel en wilt u graag een scooter kopen om sneller van A naar B te komen? Dan is een 3-wielscooter een ideale oplossing. Bij Nipponia hebben we diverse modellen die niet alleen uiterst betrouwbaar zijn, maar ook nog eens een sportief uiterlijk hebben. Heeft u interesse in een 3-wielscooter van Nipponia? Bekijk dan de voordelen van de Pride of een van de andere modellen, zoals de Trimo of 2Fast, en maak een keuze voor de scooter die het best bij u past.

 

Alarmsysteem

 De Pride wordt geleverd met een alarmsysteem. Ja, dat heeft u goed gehoord. Het alarmsysteem van de Pride beschermt uw e-scooter tegen iedereen die in de verleiding komt ermee weg te willen rijden. U kunt er zeker van zijn dat uw gewaardeerde bezit veilig  is.

Remote Keyless System (RMS)

Dit is nog een andere functie die aantoont dat Driewielscooter zijn producten uitrust met de nieuwste technologische functies. De Pride wordt geleverd met een Remote Keyless System (RKS). Dit geeft u de mogelijkheid om uw e-scooter aan te zetten zonder de sleutel te gebruiken. Cool toch?

Digitale kenmerken

Tegenwoordig eisen klanten meer dan alleen een driewieler e-scooter van hoge kwaliteit. De Pride kon de trends op het gebied van digitale features niet negeren. Het digitale dashboard biedt een nauwkeurige weergave van alle vitale parameters van uw e-scooter, zoals batterijniveau, snelheid, totaal aantal kilometers en indicatie van de rijmodus. Een USB-aansluiting biedt de mogelijkheid om uw telefoon onderweg op te laden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de batterij van uw telefoon terwijl u onderweg bent.

Comfort

De Pride biedt gewoon meer. Daar zijn we duidelijk over. De Pride wordt geleverd met een luxe zitting met indrukwekkende siernaden. Een schokdemper achter zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige rijervaring. Ook de aansturing van de Pride is iets waar we trots op zijn. Door zijn wendbaarheid kunt u zich verplaatsen in krappe ruimtes, zoals doorgangen in supermarkten of krappe parkeerplaatsen. De achteruitversnelling draagt ​​bij aan die flexibiliteit. Als het om comfort gaat, kan de beenruimte niet ontbreken. Het garandeert dat u comfortabel kunt rijden en zelfs als extra opbergruimte kunt gebruiken, naast die opbergruimte onder de stoel en in de topkoffer.

Nipponia Driewielscooter Pride

Parkeerrem

Het kan een zorg zijn om een fiets op een helling te parkeren. Dit geldt echter niet voor Pride-eigenaren. Met de parkeerremfunctie blijft de Pride stevig staan. Zorgen zijn er genoeg, met de Pride is parkeren op een helling daar  niet één van.

Verlichting

We weten hoeveel het voor u betekent om u veilig te voelen tijdens het rijden op uw elektrische scooter. Het betekent ook veel voor ons. Daarom is de Pride uitgerust met LED-verlichting om ervoor te zorgen dat u zichtbaar en veilig bent bij het rijden als het donker is, maar ook om duidelijk te zien waar u heen gaat.

Nipponia Driewielscooter Pride Front

Koop een 3-wielscooter bij uw erkende dealer

Wilt u een 3-wielscooter van Nipponia kopen, bijvoorbeeld de Pride of 2Fast? Dan neemt u het best contact op met onze erkende dealer in Wezep, nabij Zwolle, via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com. Zij bieden diverse Nipponia scooters te koop aan. Bovendien voorzien ze u graag van meer informatie en beantwoorden ze al uw vragen.

Technische specificaties

Motorkracht650W
Max Snelheid25km/u
Max Bereik40km
Max Laadtijd4-8u
AccuLoodzuur/ Lithium 60V 20AH
Lader60V-3A
Batterij Garantie12 maanden
RemmenSchijf / Trommel
ParkeerremJa
Bandenmaat3.00-10’’ / 3.00-10’’
Afmetingen (mm)1860x720x1050
Wielbasis (mm)1280
Zithoogte (mm)720
Netto gewicht (kg)80
Maximaal toelaatbaarheid (kg)150
Laadcycli450-550
KleurenZwart / Rood, Wit / Zwart
VerlichtingKoplamp met halogeenlamp
Digitaal DashboardJa
USB-poortJa
Achterdrager DoosJa
AchterzijdeJa
AlarmsysteemJa
ParkeerremJa
VoetpedaalJa
Schokdemper AchterJa
Remote Keyless System (RKS)Ja
Beschermende balkJa