De BiQ 50

De BiQ 50cc is een moderne benzinescooter die 100% voldoet aan de nieuwste en strengste Euro-5 specificaties. Het heeft een onderscheidend en zeer geslaagd ontwerp, een krachtige motor en de grootste buddyseat in de categorie. Dit zorgt voor ultiem comfort en een geweldige rijervaring. Ontdek hieronder meer.

Zelfdiagnosesysteem

Schijfremmen met Dubbele Zuigers

Volledig LED met LED-dagrijverlichting

Comfort

USB-aansluiting

Kleuren

Metallic Rood

Metallic Zilver Mat

Zwart Mat

Metallic Donkerblauw

360 ° zicht op de BiQ

Klik en sleep de muis over de BiQ om deze 360° te bekijken

BiQ 50cc Kenmerken

Motor

De motor van de BiQ is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de laatste Euro-5 specificaties. Het is een krachtige motor met een geavanceerd brandstofinjectiesysteem. Dit betekent minder brandstofverbruik en een langere levensduur van uw motor. Het is ook compatibel met de nieuwe E10-brandstofnormen (Euro95 / E10).

Ontwerp

Het is geen geheim dat het design van de BiQ een van zijn sterkste punten is. De gladde rondingen met de kenmerkende voorkant zorgen ervoor dat hij zich meteen onderscheidt van de rest. De BiQ zit vol schitterende details die samen zorgen voor dit verbluffende resultaat. De Biq wordt geleverd in vier kleuren, rood, donkerblauw metallic, mat zwart en mat zilver metallic.

Schijfremmen

De BiQ zou niet als een topscooter kunnen worden beschouwd als hij niet was uitgerust met hoogwaardige componenten. De BiQ wordt geleverd met een schijfrem voor en trommelrem achter, beide ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden.

Digitale kenmerken

De BiQ 50 wordt geleverd met veel digitale functies die uw ervaring met de scooter aangenamer maken. Hij beschikt over een USB-aansluiting om uw smartphone op te laden. Geen smartphone meer met een lege batterij.

Comfort

Comfort is van levensbelang bij het rijden door de stad. De BiQ heeft u staat u bij. Het beschikt over de grootste buddyseat in de categorie. Het beschikt ook over een opvouwbaar bagagerek achter, om alle essentiële items die u nodig heeft, mee te nemen. Hij heeft veel ruimte onder de buddy en onder de handler, evenals een haak om tassen op te hangen.

LED Lights

Veiligheid is voor ons van levensbelang. De BiQ is een volledige LED scooter. De prachtige LED-verlichting maakt je zichtbaar voor je omgeving en creëert een heldere lichtbundel voor je, waardoor nachtelijk rijden weer leuk wordt.

Een kijkje in de BiQ

Technische specificaties

Motorvermogen (cc)49.6
Max. vermogen2.1 kW (2.81 PS) / 7500 rpm
Max. koppel3.1 Nm / 6500 rpm
BrandstoftoevoerEFI
Ε10 CompatibelJa
OverdragenCVT
Max. snelheid (km/u)45
EmissienormenEURO 5
Voor- / achterveringVeer- en hydraulische demping
Voor- / achterremSchijf / Trommel
Voor- / achterband120-70 / 12
Zithoogte (mm)810
Gewicht (kg)96
Tankinhoud (l)4.8
Afmetingen (mm)1950 x 710 x 1190
KleurenRood, Zilver Metallic Mat, Zwart Mat, Donkerblauw metallic
LED VerlichtingAlle LED
AchterdragerJa
USB-poortJa

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.