ON-e

On-e is het nummer één vervoersmiddel voor in de stad. Het is een compact en licht voertuig dat uiterst gemakkelijk te hanteren en op te bergen is. Dit trendy voertuig wordt geleverd met een topbox voor extra opslag, volledige LED-verlichting die de zichtbaarheid verbetert, snelle start met de slimme sleutel en een groot LCD-kleurenscherm met hoge weergaveprestaties, zelfs in de felle zon.

Compact en licht

Eenvoudig te bedienen

LED verlichting

LCD scherm

Smart Key

Kleuren

Rood

Wit

Zwart

360° weergave van de On-e

Klik en sleep de muis over de On-e om deze in 360° te bekijken

On-e Kenmerken

LED Verlichting

De On-e is een volledig met led verlichting uitgeruste elektrische scooter. Dit betekent dat de On-e LED verlichting er niet alleen spectaculair uitziet in het donker, maar je ook precisie, energie-efficiëntie en veiligheid biedt. Je wordt altijd opgemerkt door de omringende weggebruikers en voetgangers en je hebt een helder pad voor je.

Groot LCD-scherm

Rij-informatie wordt gedetailleerd weergegeven op dit digitale LCD-dashboard. Dit scherm biedt een hoogwaardige weergave van informatie met heldere kleuren, die zelfs in direct zonlicht zichtbaar zijn.

Comfort en opslag

Onder de zitting is voldoende ruimte om uw persoonlijke spullen veilig op te bergen. Bovendien is een topkoffer standaard aanwezig.

Voorin is er veel ruimte voor de berijder om benen en voeten comfortabel te plaatsen.

Onder het stuur is een USB-aansluiting geïntegreerd, zodat u uw telefoon tijdens het rijden kunt opladen.

Lithium accu

On-e wordt geleverd met een 48V 20Ah accu die u een maximaal bereik van 48km biedt. De speciaal ontworpen ruimte onder de zitting beschermt de accu op 5 manieren:

Overspanningsbeveiliging

Bescherming tegen overbelasting

Ontladings bescherming

Bescherming tegen kortsluiting

Thermische bescherming

Veiligheid

Veiligheid is voor Nipponia prioriteit nummer één. De On-e is uitgerust met een 180mm schijfrem voor en een dubbele achterschokdemper die een stabiele rit garanderen, ook bij hogere snelheden.

Technische specificaties

Motor1000W
Accu1 x Lithium-ion 48V 20Ah
Lader (Ampère)
3
Max. bereik (km)*48
Max. vermogen0,65 kW bij 450 rpm
Max. koppel14,02 Nm bij 450 rpm
Volledige oplaadtijd (u)7
Max. snelheid (km/u)25
Hellingsvermogen10%
Voor-/achterremDISK / DRUM
Voor-/achterband3.00 - 10"
Zithoogte (mm)770
Gewicht (kg)63
Wielbasis (mm)1240
Totale grootte (mm)1680x710x1050
KleurenZwart, Rood, Wit
LED-verlichtingJa
Handgreep achteraanJa
USB-aansluitingJa
Digitaal dashboardJa
Remote Keyless System (RKS)Ja
AccessoiresTop box

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.