De Nipponia F7 is een sterke en kwalitatieve elektrische scooter uit ons aanbod. Net als veel van onze modellen, kunt u ook de F7 kopen bij onze erkende dealer en importeur in Wezep, nabij Zwolle. Koopt u een elektrische scooter van Nipponia? Dan bent u verzekerd van een betrouwbare scooter met een innovatief ontwerp en uiterlijk. Bovendien houden wij onze prijzen laag, waardoor u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgt.

Exeptionele range

CBS (Centraal Remsysteem)

Schijfremmen

LED Verlichting

Digitaal Dashboard en USB

Kleuren

Wit Mat

Zwart Mat

360 ° zicht op de F7

Klik en sleep de muis over de F7 om deze 360° te bekijken

F7 Kenmerken

Motor

De F7 is gebouwd met één ding in gedachten: presteren – elke keer weer. Om trouw te blijven aan dit principe, is de F7 uitgerust met een 3000 W elektromotor om voldoende vermogen te leveren om snel te accelereren, zelfs bij zware lasten. De 72V-batterij die bij deze e-scooter wordt geleverd, zorgt ervoor dat je voldoende vermogen hebt om afstanden tot 100 km te bereiken met één lading.

Ontwerp

Het ontwerp van de F7 is gelijk aan zijn doel. Het is simpel en effectief. Het is ontworpen en gebouwd met een laag zwaartepunt, een comfortabele zitpositie voor de bestuurder en consistente rijprestaties, allemaal terwijl een zware last gedragen wordt.

CBS (Centraal Remsysteem)

De F7 heeft, net als zijn broertje de F3, een gecombineerd remsysteem (CBS). De CBS beheert de kracht die tijdens het remmen op de wielen wordt uitgeoefend. Het helpt om blokkering van het voorwiel te voorkomen. De CBS draagt bij aan een harmonieuze bediening van de schijfremmen voor en achter, terwijl de remklauwen met dubbele zuiger bijdragen aan het gevoel van veiligheid tijdens het remmen, ongeacht de omstandigheden.

Digitale Kenmerken

Het digitale dashboard bevindt zich in het midden van het stuur. Het heeft een LCD-scherm voor een scherpe weergave van de essentiële statistieken, zoals snelheid en batterijniveau. Het beschikt ook over een analoge snelheidsmeter, om ervoor te zorgen dat de snelheid altijd duidelijk wordt weergegeven. Een USB-aansluiting bevindt zich in het compartiment onder het stuur, zodat je je telefoon onderweg kunt opladen.

Comfort

Een ruime zitting met veel beenruimte zorgt ervoor dat u comfortabel zit tijdens lange ritten. Er is zelfs een opklapbare rugsteun. Onder de opklapbare rugsteun vind je de ruimte om een aflever box op te monter. Daarnaast is er voldoende ruimte onder de buddy om spullen op te bergen. Dubbele schokdempers achter dragen bij aan een comfortabele rijervaring.

Verlichting

Verlichting is essentieel wanneer je de klok rondrijdt met je e-scooter.

Zichtbaar zijn en duidelijk kunnen zien is geen overbodige luxe, het is absoluut noodzakelijk.

Met de F7 heb je altijd voldoende verlichting, zowel om te zien als om gezien te worden.

Koop de F7 elektrische scooter bij onze erkende dealers

De Nipponia F7 is een van de long range modellen in ons assortiment. Dit model heeft met de maximale accuconfiguratie een actieradius van ca 100 kilometer. Dit zijn veel kilometers vergeleken met de meeste andere elektrische scooters. Wilt u een Nipponia F7 aanschaffen? Bekijk deze elektrische scooter dan bij een van onze betrouwbare dealers van onder andere de F7. Ook vindt u diverse andere elektrische scooters bij uw regionale dealer, waardoor u altijd ruime keuze heeft.

 

 

Bekijk ons volledige aanbod aan elektrische scooters

Wilt u een elektrische scooter van ons merk kopen en verzekerd zijn van een betrouwbare en voordelige scooter? Bekijk dan ons complete aanbod aan elektrische scooters online en kies uit diverse modellen, waaronder de uiterst sterke elektrische scooter F7. Wilt u de Nipponia F7 of een ander model kopen of wenst u meer informatie over de scooter? Neem dan contact op met de dealer en importeur van onder andere de F7. Onze dealers vindt u op de website: https://nipponia.nl/nl/dealer-netwerk/.

Een kijkje in de F7

Technische specificaties

Motorvermogen3000W
Accu1 x Lithium-ion 72V 34AH
Max Range90 (100)
Max. Vermogen2.0 kW at 470 rpm
Max. Koppel41 Nm at 470 rpm
Max Laadtijd (h)4
Max. Snelheid (km/h)45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit12°
Voor- / achterremSchijf met CBS
Voor- / achterband90/90-12 / 90/90-12
Zithoogte (mm)760
Gewicht (kg)111
Wielbasis (mm)1320
Afmetingen (mm)1800x690x1130
KleurenZwart, Wit
LED VerlichtingJa
AchterdragerJa
USB-poortJa
Digitaal DashboardJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.