De 2Fast en Fast One scootmobiel

Heeft u interesse in een 2Fast of Fast One scootmobiel van Nipponia? Met deze scootmobielen behaalt u een snelheid van maar liefst 25 kilometer per uur en profiteert u van een hoog comfortgehalte. De 2Fast en Fast One scootmobielen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor u deze volledig op uw wensen laat aansluiten.

Efficiëntie

Ruim Opslagruimte

Elektrisch Remsysteem

USB poort & Digitaal Dashboard

LED Verlichting

360° zicht op de 2Fast

Klik en Sleep de muis over de 2Fast om deze 360° te bekijken

2Fast Kenmerken

De 2Fast is een comfortabele scootmobiel

Er zijn veel zaken waar u bij de aanschaf van een scootmobiel op let. Zo wilt u onder meer veel comfort en bewegingsvrijheid. Dit zijn twee zaken waar Nipponia bij het ontwerp van de 2Fast scootmobiel aan heeft gedacht. Er is voldoende beenruimte en de stoel is verstelbaar zodat deze aan uw houding kan worden aangepast. De scootmobiel is, zoals ook de elektrische brommers van dit merk, ontworpen voor hoge snelheden. Door de speciaal afgestemde onderdelen ervaart u dan ook veel rijcomfort!

 

Elektrisch Remsysteem

Beveiliging is een prioriteit bij het ontwerpen en vervaardigen van een Driewielscooter. De leden van de familie Driewielscooter weten dat ze ons kunnen vertrouwen en dat vertrouwen respecteren wij. De 2Fast heeft een elektrisch remsysteem dat zorgt voor snel, nauwkeurig en soepel remmen, zelfs in de meest krappe situaties. Een schijfrem voor, met een trommelrem achter werkt perfect samen met het elektrische remsysteem, waardoor remmen moeiteloos is.

Digitale kenmerken

De 2Fast gaat mee met de tijd. Daarom wordt hij geleverd met een digitaal dashboard en een USB-poort. Het digitale dashboard biedt alle informatie die u nodig heeft van uw e-scooter, met precisie. De USB-poort geeft u de mogelijkheid om uw telefoon op te laden terwijl u op uw scooter rijdt. U zult nooit meer bang zijn dat u met een lege telefoon wordt achtergelaten.

Comfort

Verkeer moet plezierig zijn en om van uw rit te kunnen genieten, moet u zich op uw gemak voelen. Daar hebben we voor gezorgd door functies aan te bieden die uw rijervaring verbeteren. Comfortabel zitten inclusief armleuning. Hoofdsteun om uw houding te verbeteren en een ruime topkoffer om uw dagelijkse boodschappen en essentiële dingen in op te bergen. Bovendien is er een stoelverstelling om u de mogelijkheid te bieden om de stoelen in te stellen waar u wilt.

Verlichting

De 2Fast wordt geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van verlichting, zodat u zichtbaar en veilig bent tijdens het reizen. Om trouw te blijven aan onze belofte om te streven naar veiligheid in onze Driewielscooters, hebben we deze e-scooter uitgerust met een LED-koplamp die efficiëntie, zichtbaarheid en duurzaamheid garandeert. U hoeft niet lang na te denken over bewegen in het donker. Het is tijd om weer te genieten van nachtritten.

De Fast One is een sportieve scootmobiel

Wanneer u veel waarde hecht aan het design van uw scootmobiel, is de Fast One voor u gemaakt. Dit is een wat sportiever model met een lithium accu, die volledig opgeladen goed is voor 50 kilometer rijplezier. Ook de Fast One scootmobiel is zeer comfortabel en behaalt een snelheid van 25 kilometer per uur. Bovendien is het rijbereik te vergroten door aanvullende accu’s.

Neem voor meer informatie contact op met uw dealer

Spreekt de 2Fast of Fast One scootmobiel van Nipponia u aan en wenst u meer informatie over deze kwalitatieve scootmobielen? Raadpleeg dan uw Nipponia-dealer in Wezep, nabij Zwolle, door te bellen naar +31(0)384533222 of een e-mail te sturen naar info@trade-traffic.com. U kunt op onze website tevens ons overige aanbod bekijken.

Technische specificaties

Motorvermogen800W
Max. vermogen1.3 kW at 330 rpm
Max. koppel150 Nm at 270 rpm
Max Snelheid25km/u
Max Range40km (25km/u)
Max Laadtijd4-8u
AccuLoodzuur / Lithium 60V 20AH
Lader60V-3A
Batterij Garantie12 maanden
RemmenSchijf / Trommel
Elektrisch Remsysteem​Ja
Bandenmaat3.00-10’’ / 3.00-10’’
Afmetingen (mm)1640x690x1300
Wielbasis (mm)1080
Zithoogte (mm)700
Netto gewicht (kg)109 (batterij inbegrepen)
Maximaal toelaatbaarheid (kg)180
Laadcycli500 loodzuur / lithium 2000
KleurenZilver, rood
VerlichtingKoplamp met led-lamp
Digitaal DashboardJa
USB-poortJa
Achterste TopkofferJa