Een Nipponia elektrische scooter voor in Rotterdam

De Nipponia elektrische scooter is een milieubewust vervoersmiddel om Rotterdam mee te verkennen. Doordat de elektrische scooter rijdt op een accu in plaats van op brandstof, maakt de scooter nauwelijks geluid en is deze vanzelfsprekend een stuk beter voor het milieu. Wilt u een van onze e-scooters kopen? Dan hebben wij wereldwijd 100 distributeurs waar u terechtkunt.

Een Nipponia elektrische scooter kopen om mee rond te rijden in Rotterdam

Als u Rotterdam wilt verkennen en daar een elektrische scooter voor wilt kopen, kunt u het best een e-scooter van het merk Nipponia aanschaffen. Wij zijn een gevestigd merk op het gebied van elektrische scooters, wat meer zekerheid biedt. Bovendien zijn onze scooters betrouwbaar, hebben ze een innovatief ontwerp en verkopen wij onze betrouwbare scooters tegen concurrerende prijzen. U heeft de keuze uit diverse modellen, waaronder scooters met een lithium accu.

Bekijk ons aanbod

Neem contact op met onze erkende dealer

Wilt u een Nipponia elektrische scooter kopen om mee rond te rijden in Rotterdam of elders in Zuid- of Noord-Holland? Neem dan contact op met onze erkende dealer in Wezep, nabij Zwolle. Zij beantwoorden graag al uw vragen en regelen de verkoop met u. Bel voor meer informatie naar +31(0)384533222 of e-mail naar info@trade-traffic.com.