De elektrische step iLark van Doohan

Met de elektrische step iLark van het merk Doohan ontdekt u op milieuvriendelijke en speelse wijze uw omgeving. De iLark 3-wielstep, verkrijgbaar bij de erkende distributeur van Nipponia in Nederland, neemt u gemakkelijk mee doordat deze volledig opvouwbaar is. Dit maakt de step ideaal voor woon-werkverkeer, maar ook voor avontuurlijke tochten op vakantie!

Met de elektrische step iLark van Doohan bent u klaar voor de toekomst

Elektrische steps zien we tegenwoordig steeds vaker, en dat is niet voor niets. Elektrische steps zijn namelijk de toekomst, en dat geldt zeker voor de iLark Doohan elektrische step. Hiermee verplaatst u zich sneller dan op de fiets, goedkoper dan met de auto en gemakkelijker dan te voet. Met de iLark 3-wielstep, verkrijgbaar bij Nipponia in Nederland, behaalt u zonder moeite een snelheid van maar liefst 25 kilometer per uur. Door de korte oplaadtijd en de accu die in elk stopcontact op te laden is, hoeft u bovendien niet lang te wachten voordat u ermee op pad kunt. De iLark Doohan elektrische step is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke kleur iLark 3-wielstep brengt u een bezoek aan de erkende dealer van Nipponia in Nederland?

Bekijk ons aanbod

Bekijk ook het overige aanbod

Niet alleen voor de iLark 3-wielstep raadpleegt u de erkende dealer van Nipponia in Nederland. U kunt hier namelijk ook terecht voor een ruim assortiment aan elektrische scooters, waaronder de sportieve F7 elektrische scooter. Bekijk het volledige aanbod op de website en neem bij interesse in een scooter of de elektrische step iLark van het merk Doohan contact op met de dealer in Wezep, nabij Zwolle, via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com.