Nipponia scootmobiel kopen voor in Amsterdam

Met een Nipponia scootmobiel kunt u comfortabel uw reis in Amsterdam of elders voorzetten. Met een snelheid van 25 kilometer per uur kunt u genieten van de buitenlucht. Daarnaast zijn onze scootmobielen ook nog eens verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Geef u wensen door aan de dealer en vindt een geschikt model.

De ideale Nipponia scootmobiel om te gebruiken in Amsterdam

Als u op zoekt bent naar een Nipponia scootmobiel om te gebruiken in Amsterdam, maak dan kennis met de 2Fast scootmobiel. Met dit model heeft u alle comfort en bewegingsvrijheid die u nodig heeft. U heeft namelijk voldoende beenruimte, omdat de stoel verstelbaar is aan uw houding. Daarnaast is dit model van alle luxe voorzien. Denk aan een digitaal dashboard met een USB-poort. Zo kunt u altijd uw telefoon opladen.

Bekijk ons aanbod

Zoek een dealer bij u in de buurt

Bent u woonachtig in Amsterdam of Rotterdam en wilt u graag een Nipponia scootmobiel aanschaffen? Zoek dan een Nipponia-dealer bij u in de buurt, dan kunt u tevens een proefrit aanvragen. Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan bij vragen contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)384533222. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@trade-traffic.com.