Trimo 3-wielscooter elektrisch

De Nipponia Trimo 3-wielscooter is een fantastisch model met een sportief uiterlijk en is bovendien 100% elektrisch. Bij Nipponia bent u verzekerd van een betrouwbare scooter van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zijn onze scooters scherp geprijsd, waardoor u nooit te veel betaalt voor uw elektrische scooter. De Nipponia Trimo lijkt op een sportieve motor van de voorkant, maar is met de twee achterwielen en de robuuste bouw een uiterst stabiele e-scooter.

Waarom kiezen voor een Trimo 3-wielscooter die elektrisch is?

Het voordeel van de Nipponia Trimo 3-wielscooter is dat deze 100% elektrisch is en bovendien zeer solide en stabiel rijdt. Hierdoor voelt u zich altijd veilig als u met de Trimo 3-wielscooter van A naar B gaat. Daarnaast is de Trimo een duurzaam model vanwege de elektrische accu. Net als alle andere elektrische scooters maakt dit model nauwelijks geluid tijdens het rijden en logischerwijs is een accu een stuk milieuvriendelijker dan brandstof. Wilt u een 3-wielscooter aanschaffen? Bekijk naast de Trimo dan ook onze andere modellen, zoals de Pride 3-wielscooter, en vraag bij twijfel gerust om advies.

Bekijk ons aanbod

Laat u helpen door onze erkende dealer

In Wezep, nabij Zwolle, is een van onze 100 erkende distributeurs gevestigd. Wilt u bij deze Nipponia-dealer een Trimo 3-wielscooter of andere scooter kopen die 100% elektrisch rijdt? Neem dan contact met hen op via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com. Wie weet rijdt u binnenkort op deze fantastische e-scooter door Amsterdam, Eindhoven of elders in Nederland!