Een F3 elektrische scooter van het merk Nipponia haalt u bij de erkende scooterdealer in Wezep, nabij Zwolle. Deze scooterdealer is één van de 100 erkende distributeurs van het merk Nipponia wereldwijd en heeft verschillende modellen van ons merk ter beschikking, waaronder de F3. Wilt u een elektrische scooter kopen met een robuust uiterlijk en een unieke aandrijving direct op het achterwiel? Dan is de F3 een fantastisch model voor u.

Uniek motor concept

CBS (Centraal Remsysteem)

Comfort

Led Verlichting

Zelf diagnose systeem

360 ° zicht op de F3

Klik en sleep de muis over de F3 om deze 360° te bekijken

F3 Kenmerken

Motor

Deze e-scooter heeft een krachtige elektromotor die is ontworpen om de efficiëntie van de batterij te optimaliseren en een groter bereik te bereiken dan de gemiddelde elektrische scooter. De elektromotor van de F3 is niet in het wiel geïntegreerd (naafmotor), hij gebruikt ook geen riem om het achterwiel in beweging te brengen, maar is naast het achterwiel gemonteerd en is dus beter beschermd. Dit unieke motorconcept behaalt in de overgang een efficiëntie van 10 op 1. De batterij heeft minder last van hoge piekstromen, wat zorgt voor een langere levensduur van de batterij en een grotere range.

Ontwerp

De F3 is in veel opzichten origineel.  Het ontwerp is er een van. Hij heeft een sportief ontwerp met unieke stijlelementen, zoals de koplamp, waardoor hij zich onderscheidt van alle andere elektrische scooters op de markt.

CBS (Centraal Remsysteem)

De F3 is een e-scooter van topkwaliteit met hoogwaardige componenten en geavanceerde technologie. De F3 is voorzien van CBS, wat staat voor Central Braking System, in principe vergelijkbaar met ABS. Het CBS regelt het remmen, verdeelt de remkracht tussen de voor- en achterwielen en helpt zo te voorkomen dat het voorwiel blokkeert. Daarom zorgen de schijfremmen voor en achter en remklauwen met dubbele zuiger voor een naadloze remervaring met absolute precisie, zelfs in moeilijke situaties.

Digitale Kenmerken

Het digitale dashboard zorgt voor een nauwkeurige weergave van alle indicaties en statistieken van je e-scooter. Ook voert de F3 een geavanceerd zelfdiagnosesysteem uit. Het controleert continu de toestand van verschillende handelingen van de e-scooter, zoals de accu’s, en geeft informatieve meldingen weer op het dashboard.

Comfort

Een lang zadel met veel ruimte voor de benen van de bestuurder en voetsteunen voor de passagier zorgen voor een comfortabele zitpositie voor beide. Dubbele schokdempers aan de achterkant maken de F3 ideaal voor het vervoeren van een passagier en dragen bij aan de plezierige ervaring van de bestuurder en de passagier, zelfs tijdens lange ritten.

LED Verlichting

De F3 is voorzien van LED-lampjes in de koplamp, achterlicht en richtingaanwijzers. Zo heb je altijd voldoende verlichting en ben je goed zichtbaar voor je omgeving.

Een F3 elektrische scooter kopen bij een erkende scooterdealer

Een elektrische scooter heeft meerdere voordelen ten opzichte van de scooters die op brandstof rijden. Ten eerste is een e-scooter beter voor het milieu. Dit is te danken aan de accu, waardoor de scooter geen brandstof verbruikt. Daarnaast maakt de elektrische scooter ook een stuk minder geluid en bespaart u vaak op onderhoudskosten met een dergelijke scooter. Als u een elektrische scooter wilt aanschaffen, gaat u het best naar de erkende dealer. Hier koopt u een Nipponia F3 in matzwart, metallic grijs of metallic blauw. Bekijk het aanbod en maak uw keuze.

Bekijk ook eens de andere elektrische scooters van ons merk

Wilt u een elektrische scooter van Nipponia kopen? Dan heeft u de keuze uit diverse modellen. Zo vindt u bij onze erkende scooterdealer niet alleen de Nipponia F3, maar ook andere elektrische scooters, waaronder de Pride-3-wielscooter en de Trimo 3-wielscooter. Bent u benieuwd naar alle modellen en welke voor u het meest geschikt is? Bekijk dan het aanbod van uw erkende dealer of neem contact met hen op via +31(0)384533222 of info@trade-traffic.com.

Een kijkje in de F3

Technische specificaties

Motorvermogen2000W
Accu2 x Lithium-ion 72V 16AH
Max Range (km)80 (92)
Max. Vermogen1.8 kW at 380 rpm
Max. Koppel46 Nm at 380 rpm
Max Laadtijd (h)
3.5
Max. Snelheid (km/h)45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit15°
Voor- / achterremSchijf met CBS
Voor- / achterband100/80-16 / 120/80-14
Zithoogte (mm)800
Gewicht (kg)111
Wielbasis (mm)1435
Afmetingen (mm)1995x690x1115
KleurenZwart Mat, Metallic Grijs, Metallic Blauw
LED VerlichtingJa
AchterdragerJa
USB-poortJa
Digitaal Dashboard Ja